A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Новини

«Академія культурного лідера» у 2021-2022 роках

МКІП оголошує відкритий конкурс на участь у тренінговій програмі «Академія культурного лідера» у 2021-2022 роках Міністерство культури та інформаційної політики України спільно із Goethe-Institut в Україні оголошують відкритий конкурс для відбору учасників навчальних програм з підготовки культурних менеджерів та практиків для територіальних громад України.

12:08 25.10.2021

Тиждень української мови у Вікіпедії.

МКІП запрошує авторів долучитися до Тижня української мови у Вікіпедії Міністерство культури та інформаційної політики спільно з ГО «Вікімедіа Україна» оголошують Тиждень української мови у Вікіпедії.

12:12 23.10.2021

МКІП пропонує у бюджеті наступного року збільшити видатки на читання

  МКІП пропонує у бюджеті наступного року збільшити видатки на читання Міністерство культури та інформаційної політики ініціює у проекті Державного бюджету на 2022 рік збільшення видатків на читання. Пропонується збільшити обсяг фінансування Українського інституту книги, зокрема спрямувати частину коштів на оновлення бібліотечних фондів. Про це повідомив Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко під час зустрічі з працівниками бібліотек.

12:19 05.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень