A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Новини

Герої не вмирають, просто йдуть...

20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні працівники КЗ «Публічна бібліотека Якушинецької сільської ради» підготували книжково-ілюстративну експозицію «Боротьба заради майбутнього» та провели урок пам?яті «Герої не вмирають, просто йдуть…» На якому Янчук О.М. презентувала презентацію подій Майдану та бібліографічний огляд літератури. По закінченню заходу учасники, а це учні Якушинецького ліцею, виготовили 100 паперових янголів та відпустили їх у небо.

16:20 20.02.2020

Готуємось до свята 8 Березня

Сьогодні керівником гуртка декоративно-прикладного мистецтва Центру культури та дозвілля Оленою Бухаровою було проведено майстер-клас по виготовленню листівок для матусь з учнями молодших класів Якушинецької школи-ліцею. Дітки із задоволенням виконували поробки для матусь, бабусь.

15:38 20.02.2020

ГРОМАДА ВШАНУВАЛА ВОЇНІВ АФГАНЦІВ

Сьогодні, у 31-шу річницю виведення військ з Афганістану, у громаді вшанували  воїнів-земляків, які пройшли через горнило тієї вже далекої війни.  

15:09 14.02.2020

Відбулось засідання методичної комісії позаурочної діяльності

12 лютого 2020 року на базі Якушинецького ліцею проведено засідання методичної комісії позаурочної діяльності Якушинецького освітнього округу. Тема засідання: «Формування конкуренто-спроможної та творчої особистості, яка здатна до самореалізації та самовдосконалення» Планом роботи засідання передбачено розгляд наступних питань:

08:29 13.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень