A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Проведено семінар-практикум для працівників закладів культури

Дата: 09.05.2024 09:16
Кількість переглядів: 30

З метою обговорення актуальних питань, що стосуються розвитку культурного життя Якушинецької громади, в умовах сучасних викликів, 07.05.2024 відділом освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради організовано та  проведено семінар-практикум для працівників закладів культури. 
Однєю з ключових тем для  обговорення була нематеріальна культурна спадщина, а саме  її вплив на формування самоідентифікації Якушинецької громади. Учасники семінару звернули увагу на те, як важливо зберігати та розвивати традиції та цінності, що визначають особливий характер та ідентичність кожного населеного пункту Якушинецької громади. 
Також було висвітлено питання, яке стосувалося тенденцій розвитку закладів культури клубного типу у складних умовах воєнного стану. Учасники обговорили нові можливості для творчого розвитку у таких обставинах. 
Говорили про  грантові можливості у сфері культури. Семінар дозволив зрозуміти ключові аспекти успішної заявки на грант. 
Спікерами заходу стали Віта Степанова - інспектор з питань культури відділу освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради, а також Марія Моторна та Ольга Горбатюк -  методисти Вінницького обласного центру народної творчості. Їх виступи та досвід стали важливим внеском у розуміння та розвиток обговорюваних тем. 
Заходи такого формату сприяють підвищенню кваліфікації фахівців та обміну досвідом, що відіграє важливу роль у розвитку культурного середовища сільської громади.  
 
Дякуємо за співпрацю ВОЦНТ. Віримо, що колаборація між однодумцями має велике значення для успішного розвитку культурного життя нашої громади. Дякуємо всім учасникам за цінний внесок та збагачення дискусії


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень