A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Проведено військово-патріотичну гру "Сокіл" ("Джура")

Дата: 07.05.2024 08:24
Кількість переглядів: 46

3 травня 2024 року  відбувся відбірковий етап військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура"). Проходить така гра вдруге на території Якушинецької громади, після перерви спричиненої пандемією та воєнними діями на території України. Цьогоріч у ній взяли  участь 5 “роїв”середньої вікової категорії  із 5 закладів загальної середньої освіти громади. Гра проводилась на території комунального закладу «Якушинецький ліцей» Вінницької області. Свої знання, уміння та навички демонструють, зокрема, у таких конкурсах: "Впоряд", "Відун", "Стрільба з пневматичної зброї", "Туристсько-спортивна смуга перешкод", "Спортивне орієнтування", "Рятівник" .

 “Ця гра формує не тільки сміливість, традиції, духовність, характер. Також вона формує лідерів, які поведуть в майбутньому нашу державу до світлого і гарного життя. 

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання дітей та молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою учнівського самоврядування, важливим засобом формування національно-патріотичної свідомості.

Розпочалась гра урочистим заходом та шикуванням роїв, учасників змагань. До судівської колегії були запрошені фахівці Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та  Вінницької обласної організації товариства Червоного Хреста

По завершенню гри кожен рій отримав Диплом учасника та Грамоту за перемогу у конкурсах.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень