A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Методичне об’єднання « Школа інноваційних технологій фізкультурно-оздоровчої роботи в ЗДО»

Дата: 29.01.2021 16:57
Кількість переглядів: 30

З метою підвищення творчої активності та професійної майстерності педагогів щодо фізкультурно-оздоровчої роботи в ЗДО, удосконалення теоретичних та практичних знань та умінь, підвищення рівня компетентності педагогів, зокрема з використання в роботі нетрадиційного обладнання та нетрадиційних форм роботи, на базі ЗДО «Золота рибка» (директор Качан Н.В.) 29 січня 2021 року було проведено методичне об’єднання  на тему « Школа інноваційних технологій фізкультурно-оздоровчої роботи в ЗДО».

В заході взяли участь вихователі 9-ти закладів дошкільної освіти Якушинецької ОТГ. Педагоги переглянули заняття з використанням нетрадиційних методів та обладнання фізкультурно-оздоровчої роботи «Малятко - здоров’ятко (молодша група, вихователь Марценюк Тетяна Олександрівна).

Марценюк Т.О. підготувала виставку нетрадиційного обладнання та надала рекомендації по його використанню на заняттях з фізкультури.

В практичній частині учасники заходу вправлялися у виконанні вправ з нетрадиційних форм фізкультурної роботи: степ-аеробіки та глайдингу, а також переглянули відеоматеріали з використанням у роботі  з дітьми фітбол- гімнастики та роуп-скіппінгу.

На допомогу вихователям Марценюк Тетяна Олександрівна упорядкувала посібник «Нетрадиційні форми фізкультурно-оздоровчої роботи в ЗДО» та презентувала його кожному дошкільному закладу.

При обговоренні побаченого вихователі висловлювали свої думки та ділились досвідом роботи.

Засідання методичного об’єднання пройшло результативно, плідно, учасники дізнались багато нового та цікавого.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень