A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Співпраця з "КВАДРАТОМ"

Дата: 23.09.2020 16:52
Кількість переглядів: 11

Сучасні тенденції та інтенсивність розвитку суспільства створюють нові передумови для налагодження комунікації між різними інституціями групами. Налагодження партнерських відносин стає одним із найважливіших підходів у діяльності інституцій на шляху досягнення спільних цілей, запорукою важливих змін у громадах і суспільстві загалом.

З ініціативи відділу освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради 22 вересня 2020 року було укладено договір про співпрацю між Якушинецької сільської радою та комунальним закладом «Вінницький обласний молодіжний центр «КВАДРАТ». 

Даний договір підписано з метою залучення молоді до участі в житті громади, сприяння реалізації її творчого потенціалу, виховання дітей та молоді в повазі до України, сприяючи тим самим розвитку громадянського суспільства та співпраці у сфері національно-патріотичного виховання, створення і реалізації спільних проектів.

Сподіваємось, що «КВАДРАТ» стане надійним партнером для Якушинецької ОТГ  в реалізації молодіжної політики, оскільки їх діяльність спрямована на посилення роботи державних структур і створення умов для змістовного проведення дозвілля, навчання й самореалізації молодих людей. Також молодіжний центр є своєрідною платформою, яка сприятиме розвитку громадських об'єднань в нашій громаді.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень