A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 14.04.2021 16:35
Кількість переглядів: 7

14.04.2021 року відбулося засідання творчої групи закладів дошкільної освіти Якушинецької ОТГ. В заході взяли участь директори та вихователі ЗДО.
Велась робота відповідно до порядку денного:
1. Інспектор з методичної роботи відділу освіти, культури та спорту Білоус Н.П. наголосила на необхідності опрацювання керівниками закладів нового Положення про дошкільний заклад та Постанови КМУ "Про затвердження Норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку".
2. Голова методичної комісії Шевчик Г.О. (вихователь ЗДО "Золота рибка") ознайомила присутніх з напрацюваннями  по організації системи роботи щодо визначення оцінювання рівня розвитку дітей старшого дошкільного віку, за допомогою кваліметричної моделі та оцінювання розвитку дітей молодшого та середнього дошкільного віку.
3. Директором ЗДО "Золота рибка" Качан Н.В. було презентовано оновлену програму "Дитина 2020" та зроблено детальний аналіз у порівнянні з програмою "Дитина 2016".
4. Закладам, які долучилися до роботи творчої групи наголошувалося на опрацюванні та впровадженні в освітній процес парціальної програми "Дошкільнятам - освіта для сталого розвитку".


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень