A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО 2022 – 2023 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 23.08.2022 16:18
Кількість переглядів: 22

22 – 23 серпня 2022 року відповідно до наказу 45-ос від 10.08.2022 «Про визначення стану готовності закладів  освіти  Якушинецької ТГ  до роботи у 2022-2023 н.р.», комісією відділу освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради на чолі з начальником Андрієм Мазуриком здійснено перевірку готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти. В роботі комісії також прийняли участь заступник начальника - начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вінницького РУ ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Марина Іванчикова та провідний фахівець відділу забезпечення заходів попередження НС у Вінницькому районі ГУ ДСНС України у Вінницькій області Юрій Любавін.

Робоча комісія особливу увагу зосередила на готовність навчальних закладів до роботи в умовах воєнного стану, створення безпечних умов перебування дітей у закладах. Усі заклади освіти влітку провели великий об’єм ремонтних робіт і продемонстрували належну готовність до нового 2022-2023 навчального року.

В деяких закладах потрібно ще завершити роботи з облаштування захисних споруд. Після огляду всіх закладів оформлено акти готовності закладів.

Так до очного навчання готові три заклади загальної середньої освіти та два заклади дошкільної освіти, всім іншим закладам освіти рекомендовано роботу у дистанційному форматі.    

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень