A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Проведено чергове засідання атестаційної комісії

Дата: 09.02.2021 15:35
Кількість переглядів: 12

9 лютого 2021 року в приміщені Комунального закладу "Центр культури та дозвілля Якушинецької сільської ради" відбулось чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня. На засідані розглянуто наступні питання:

  1. Про затвердження списків педагогічних працівників, керівних кадрів закладів освіти ОТГ, які атестуються у 2020-2021н.р. в новій редакції
  2. Про розподіл обов’язків між членами комісії щодо вивчення професійної діяльності керівних кадрів та педагогічних працівників, які атестуються.
  3. Про затвердження графіку вивчення професійної діяльності керівних кадрів та педагогічних працівників, які атестуються.
  4. Про хід атестації.

Голова атестаційної комісії Мазурик А.Д. ознайомив членів Комісії зі списком керівників, їх заступників та інших педагогічних працівників, які атестуються у 2020-2021 н.р. комісією ІІ рівня в новій редакції. В зв’язку з прийняттям в управління закладів освіти з населених пунктів, що ввійшли до складу Якушинецької територіальної громади в 2020-2021 н.р. під чергову атестацію підлягають 28 педагогічних працівників.

 секретар Комісії Дем’янюк Г.О.  запропонувала за педагогічними працівниками, що атестуються закріпити членів атестаційної комісії для вивчення педагогічної діяльності.

За пропозицією Білоус Н.П., заступника голови Комісії, прийнято рішення залучити до вивчення діяльності Кизими М.П. – практичного психолога Пултівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Копчинську А.С., директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Якушинецької сільської ради.  

Голова Комісії Мазурика А.Д. ознайомив членів комісії з графіком вивчення професійної діяльності керівних кадрів та педагогічних працівників, які атестуються. Протягом лютого - березня буде здійснено вивчення педагогічних працівників, що атестуються в 2020-2021 навчальному році згідно затвердженого графіку. 

Білоус Н.П., заступник голови Комісії зазначила, що вивчення діяльності керівних та  педагогічних працівників  здійснюється відповідно до нормативно-правової бази. При вивчені діяльності завданням членів атестаційної комісії відвідати уроки та інші заходи, ознайомитись з підвищенням фахового рівня педагога за міжатестаційний період та методичною роботою. На підсумковому засіданні атестаційної комісії ІІ рівня усі члени мають долучитись до обговорення професійної діяльності педагогічних працівників, що атестуються. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень