A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Кафедра військової підготовки Національного авіаційного університету запрошує на навчання

Дата: 23.02.2021 15:21
Кількість переглядів: 107

Кафедра військової підготовки Національного авіаційного університету (далі – КВП НАУ) здійснює підготовку військових фахівців за схемою «4 роки студент – 1,5 роки курсант».

Базова підготовка студентів та курсантів здійснюється на цивільних кафедрах Національного авіаційного університету, а вивчення військових та військово-спеціальних дисциплін організовано безпосередньо на КВП НАУ. Навчальний процес в університеті та на КВП забезпечує висококваліфікований науково-педагогічний склад – доктори і кандидати наук, професори, доценти. Університет та кафедра мають потужну інформаційно-методичну та навчально-матеріальну базу.

Випускники КВП НАУ отримують диплом про освіту Національного авіаційного університету, первинне військове звання лейтенант та всі забезпечуються працевлаштуванням в Збройних Силах України.

З метою проведення військово-професійної орієнтації молоді щодо вступу на КВП НАУ та своєчасної реєстрації школярів на необхідні предмети Зовнішнього незалежного оцінювання, прошу Вас організувати інформування підлеглих Вам навчальних закладів щодо особливості прийому до КВП НАУ.

Надсилаю на Вашу електронну адресу затверджений Розділ правил прийому до Національного авіаційного університету у 2021 році (для кафедри військової підготовки). Більш детальну інформацію стосовно правил прийому до кафедри військової підготовки Національного авіаційного університету можна отримати за телефонами: (093)8133510, (044)2490967 або на сайті Національного авіаційного університету – www.nau.edu.ua в розділі: абітурієнту → правила прийому в 2021 році → Додаток 4 (Правила прийому до кафедри військової підготовки Національного авіаційного університету).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень