A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Міжнародний день музики

Дата: 01.10.2020 12:50
Кількість переглядів: 8

Міжнародний день му?зики ( International Music Day) був заснований за ініціативою Міжнародної музичної ради (IMC) при ЮНЕСКО, щорічно відзначається у всьому світі 1 жовтня

У світі народжуються і живуть люди з різними уподобаннями, характерами, темпераментами… Та, думаю, що немає жодної людини, яка би не захоплювалася музикою.

Бог наділяє людину різними талантами, дарами, вміннями, проте музика лунає у серці майже кожної людини.

 Різні життєві ситуації впливають на наші емоції: коли вони позитивні – то музика посилює ефект щастя, а коли сумні – вона стає ліками для душі.

Музика – це те що ми не тільки слухаємо, але й відчуваємо.

Музика – це інструменти душі, які грають на струнах серця. Музика – це такий вид мистецтва, який спонукає душу жити, дає їй друге дихання.

День музики – це свято усіх музикантів та шанувальників музики.

З метою сприяння реалізації державної політики у сферах культури та мистецтв, сприяння розвитку національної культури та мистецтв, задоволення культурних потреб жителів Якушинецької громади, збільшенню культурного розмаїття серед дітей шкільного віку, 30 вересня з ініціативи відділу освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради спільно з дитячою школою мистецтв «Вишенька» м. Вінниця в філії комунального закладу «Центр культури та дозвілля Якушинецької сільської ради» с. Зарванці було організовано і проведено концерт «Її величність музика». Маленьким глядачам було проведено інформаційний екскурс про музичні інструменти, та презентовано гру на них (скрипка, віолончель, акордеон, труба, домра, ксилофон, малий барабан, клавінова). Під час концерту було представлено роботу театрального та хореографічного мистецтво, зокрема балет - вища «театральна» форма хореографічного мистецтва. Артисти-однолітки захопливо та професійно продемонстрували свої таланти, а     глядацька зала була наповнена зацікавленими поглядами та теплими оплесками. Далі буде.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень