A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Засідання методичної комісії вихователів закладів дошкільної освіти

Дата: 16.02.2021 16:23
Кількість переглядів: 11

Чергове засідання методичної комісії вихователів закладів дошкільної освіти Якушинецької територіальної громади відбулось 16 лютого 2021р. на базі закладу дошкільної освіти "Малятко" Якушинецької сільської ради, що розташований в селі Майдан. Тема засідання "Казкотерапія в роботі з дошкільниками".

В заході взяли участь вихователі 8-ми закладів дошкільної освіти Якушинецької ТГ. Педагоги переглянули заняття з інсценізації казки "Рукавичка" (середня різновікова група, вихователь Сікліцька Маріанна Михайлівна). Під час обговорення заняття учасники семінару ділились власним баченням використання сюжету казки для інтеграції особистості, розвитку її творчих здібностей, удосконалення взаємодії з навколишнім світом.

Розділившись на дві групи вихователі виконали практичне завдання - розробити план заняття з екологічного та національно-патріотичного виховання з використанням казкових персонажів.

Вихователі ЗДО "Малятко" підготували виставку костюмів,  театральних ляльок  та надали рекомендації щодо їх  використання на заняттях.

На допомогу вихователям Сікліцька Маріанна Михайлівна та Полонська Олена Анатоліївна упорядкували посібник «Казкотерапія» та презентували його кожному закладу дошкільної освіти.

Засідання методичного комісії пройшло результативно, плідно, учасники ділились досвідом роботи як за допомогою казки не просто розвивати фантазію, мислення дітей, а відтворювати моделі життя.

Заняття з інсценізації казки "Рукавичка" відео


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень