A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Традиційна освітня подія у серпні - педагогічна конференція

Дата: 29.08.2022 17:20
Кількість переглядів: 9

Традиційна освітянська подія – конференція працівників освіти громади на тему «Освіта, освітяни – незламні у війні» відбулася 29 серпня 2022 року на базі КЗ «Некрасовський ліцей».

Почесними гостями серпневої педагогічної конференції  стали заступник сільського голови Якушинецької сільської ради Людмила Грабова та головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти Вінницької області Людмила Зима.

Відкриваючи роботу освітянського форуму, заступник голови Людмила Грабова висловила вдячність педагогічній спільноті громади за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни.

Доповідаючи на педагогічній конференції, начальник відділу освіти, культури та спорту  Андрій Мазурик зупинився на викликах та перспективах в освітній галузі. Проаналізував роботу у 2021-2022 навчальному році та визначив завдання на наступний 2022 – 2023 навчальний рік.

В своєму виступі Людмила Зима зосередила увагу на самооцінювання закладів освіти та сертифікацію педагогічних працівників. Також розглядались питання організації безпечного освітнього середовища, психологічної підтримки учасників освітнього процесу, національно-патріотичному вихованню, здоровому способу життя та організації освітнього процесу офлайн та онлайн.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень