A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

«Академія культурного лідера» у 2021-2022 роках

Дата: 25.10.2021 12:08
Кількість переглядів: 18

МКІП оголошує відкритий конкурс на участь у тренінговій програмі «Академія культурного лідера» у 2021-2022 роках

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно із Goethe-Institut в Україні оголошують відкритий конкурс для відбору учасників навчальних програм з підготовки культурних менеджерів та практиків для територіальних громад України.

Мета програми - підготовка лідерів культури, націлених на демократизацію та активізацію залученості різних груп громадян у публічне та культурне життя локальної спільноти через нові культурні можливості.

Тривалість програми: листопад 2021 року – жовтень 2022 року. Проведення навчальних модулів заплановано в онлайн-форматі. Відбірковий етап здійснюється виключно в електронній формі. Кандидати на участь в Академії мають надіслати електронною поштою на адресу: CultureAcademy3.0@gmail.com не пізніше 17:00 за київським часом 8 листопада 2021 року конкурсну заявку. Деталі за посиланням: https://mkip.gov.ua/news/6301.html  

Нагадаємо, Академія культурного лідера фінансується спільно Програмою «House of Europe» і Міністерством культури та інформаційної політики України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень