A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Три заклади громади отримали ноутбуки в рамках національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю"

Дата: 05.01.2022 11:48
Кількість переглядів: 9

Сьогодні у Якушинецькій сільській раді  відбулося вручення ноутбуків, придбаних для вчителів закладів загальної середньої освіти громади. Проєкт «Ноутбук-кожному вчителю» був ініційований Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України для того, щоб у нинішніх непростих умовах зробити процес навчання здобувачів освіти більш сучасним і доступним. Зокрема, 33 тисячі гривень виділені з бюджету сільської ради саме на придбання ноутбуків високої якості на засадах співфінансування. техніку директорам КЗ «Некрасовський ліцей», КЗ «Дашковецький ліцей», КЗ «Пултівецький ліцей»  сільський голова Якушинецької сільської ради Василь Романюк.

Під час зустрічі сільський голова Василь Романюк  наголосив на важливості та актуальності програми «Ноутбук-кожному вчителю» у процесі діджиталізації всіх сфер життя. Під час пандемії це особливо важливо, адже так можна зробити процес швидшим, якіснішим і безпечнішим.

Керівництво громади приділяє велику увагу питанням діяльності освітньої галузі, зокрема,  поліпшенню якості освіти дітей шляхом забезпечення освітніх закладів сучасною комп'ютерною технікою та іншими засобами навчання.

Завдяки  цьому проєкту вчителі зможуть передавати учням знання ефективніше. Такі програми розраховуються на кілька років і вже зараз покращать загальний рівень освіти та заохочують учнів до навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень