A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Зустріч із фахівціями Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області

Дата: 15.06.2020 10:46
Кількість переглядів: 11

12 червня відбувся ознайомчий візит фахівців Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області до Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Якушинецької сільської ради. В ході зустрічі, директором установи Антоніною Копчинською була проведена оглядова екскурсія, під час якої, відбулась демонстрація робочого простору, обладнання кабінетів та методичне забезпечення спеціалістів інклюзивно-ресурсного центру.

Для підтримки професійного розвитку колег та ефективної роботи центру, директором Навчально-методичного центру психологічної служби — Тетяною Дмитрівною Каменщук, подаровано серію навчально-методичних посібників з практичними рекомендаціями щодо психокорекційної роботи з дітьми з різними порушеннями психофізичного розвитку.

В теплій та дружній атмосфері були обговоренні ключові питання інклюзії та нових стратегій і технологій психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Вибудувані перспективи плідної співпраці щодо підготовки методичного матеріалу, проведення цікавих спільних заходів. Було підписано угоду про співробітництво між Інклюзивно-ресурсним центром та Центром психологічної служби

12 червня став новим витком в історії інклюзивно-ресурсного центру. Це була для нашої професійної команди продуктивна, результативна та надихаюча зустріч, що поєднала ланки однієї системи в інтересах дітей з особливими освітніми потребами.

Ми дуже Вам вдячні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень