A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

ВІтання

Дата: 29.09.2021 10:36
Кількість переглядів: 11

21 століття прийнято вважати ерою нових технологій і стрімкого розвитку в сферах науки, техніки, мистецтва. Але традиційні історичні здобутки цілої планети, що формувалися протягом сотень тисяч років завжди будуть  корисними і незамінними в нашому житті.

В нашому розумінні — це  колекція книг або приміщення, де зберігаються книги. Насправді ж книгозбірня має дещо глибше значення. Це чарівне місце — особливий простір, з особливою енергетикою, настроєм, затишком. Ніщо не може замінити спілкування з книгою.

Мало хто знає, але бібліотека – це місце,  де людина може знайти себе, пізнати світ або навіть змінити свою долю. Навіть, не встигши переступити поріг, відчуваєш запах історичної культури та таємниць, які приховують в собі стародавні книги. А тиша —  це той спокій, затишок, який не сплутаєш з будь-якою іншою тишею. Тиша бібліотеки – це потаємний вимір, в якому хочеться бути до того часу, поки не прочитаєш усі книги. Адже кожна нова книжка – це знайомство з цікавими героями, що можуть поділитися своїми вчинками, допомогти або порадити. Це задоволення покрите чимось незвичайним, проте вічним.

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня вже понад п'ятнадцять років і є професійним святом працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек.

Сучасна бібліотека поєднує в собі освіту та інформування, надаючи доступ до свого фонду, та, крім цього, відкриває електронний ресурс для читачів. Її функції стають значно ширшими, адже там проводять виставки, конференції, брифінги та творчі вечори.

Дорогі бібліотекарі вітаємо вас з Днем бібліотек.

Завдяки цим установам зв’язок між людиною і книгою все ще живий, хоча його і витісняють сучасні технології.

 Саме в бібліотеках ми черпаємо той заряд моральної енергії і знань, що дозволяє нам бути культурними людьми.

Хоч зараз вік Інтернету і прогресу, але без книг нам не обійтися. Так хочеться іноді перегорнути класику, або заглянути у вікно історії. І в цьому вам обов’язково допоможуть бібліотекарі.

Бібліотекар - людини, яка відкриває для кожного світ фантазії і казки, неймовірних пригод і цікавих фактів.

Величезна вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас.

Бажаємо, щоб все більше людей відвідувало читальні зали і заводили абонементні картки в бібліотеках.

 Щоб робота бібліотекаря була цікавою, веселою і кумедною, щоб кожен день в бібліотеку заглядали гості від малого до великого.

Щоб життя було сповнене неймовірних пригод, романтичних історій, щасливих сюжетів, як у чудових книжках на твоїх полицях.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень