A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Стажування молоді в Апараті Верховної Ради України

Дата: 29.10.2021 09:17
Кількість переглядів: 16

Відповідно до розпорядженням в. о. Керівника Апарату Верховної Ради України від 8 жовтня 2021 року № 1704-к оголошено конкурс на участь у Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України у 2022 році.

       Учасники Програми, представники різних регіонів України, проходять стажування у структурних підрозділах - секретаріатах комітетів Верховної Ради України та інших структурних підрозділах Апарату, за формами повного та неповного робочого часу.

         Протягом шести місяців стажування учасники Програми залучаються до законопроектної роботи, здійснюють аналітичні дослідження та готують інформаційно-довідкові матеріали, допомагають в організації проведення комітетських і парламентських слухань, круглих столів, інших фахових заходів тощо.

        Особлива увага приділяється підвищенню рівня професійної компетентності  учасників Програми стажування - вони відвідують низку навчально-просвітницьких заходів щодо законодавчого процесу у Верховній Раді України, специфіки роботи парламенту та його взаємодії з іншими органами влади, особливостей проходження державної служби тощо.

        Розвитку лідерського потенціалу стажерів сприяють зустрічі з народними депутатами України діючого та попередніх скликань, політичними та громадськими діячами, науковцями.

         Учасникам Програми за формою стажування повного робочого часу виплачується стипендія у розмірі двох прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня календарного року.

        За результатами проходження стажування випускники Програми отримують сертифікати.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень