A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

«Навчання без меж»: на українському телебаченні стартує освітній проєкт для школярів 5-11 класів

Дата: 14.03.2022 08:51
Кількість переглядів: 10

У понеділок, 14 березня, стартує «Навчання без меж» – спільний освітній проєкт Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та регіональних каналів Суспільного мовника,  а також платформ онлайн-телебачення MEGOGOКиївстар ТБ1+1 video та sweet.tv

Зокрема, проєкт передбачає трансляцію відеоуроків для школярів 5-11 класів, а також кожен день буде присвячений окремій дисципліні. З  14 до 18 березня (понеділок-п?ятниця) транслюватимуться такі уроки: 

  • 14 березня – українська мова; 

  • 15 березня – математика; 

  • 16 березня – історія України; 

  • 17 березня – українська мова; 

  • 18 березня – математика. 

Так, дитячий телеканал «Піксель» транслюватиме уроки для 5 класу щоденно о 10:00 та для 6 класу об 11:00. ПЛЮСПЛЮС, що входить до складу 1+1 media, показуватиме уроки для школярів трьох класів: 7-го з 10:00 щоденно, 8-го з 11:00 та 11-го класу з 12:00. Регіональні канали Суспільного відповідно транслюватимуть заняття для 9 класу о 10:00 та для 10 класу об 11:00. Також усі згадані уроки можна буде переглянути на платформах онлайн-телебачення MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video, sweet.tv як у прямому ефірі, так і в будь-який зручний час абсолютно безкоштовно. 

«Навчання без меж» – наша спільна спроба за допомогою телебачення та онлайн-платформ занурити школярів 5-11 класів у захопливий світ нових знань. Нагадати, що все буде добре і що ми разом розбудуємо світле завтра», –коментують автори проєкту. 

Проєкт реалізується на основі Всеукраїнського онлайн розкладу – ініціативи Міністерства освіти та науки України, в межах якої учні 1-11 класів можуть долучитися до відеоуроків, розміщених на платфомі YouTube. Усі охочі можуть додавати нові уроки з розкладу до свого google-календаря, аби отримувати сповіщення про початок трансляції.  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень