A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

УВАГА ! КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

Дата: 26.02.2021 08:46
Кількість переглядів: 34

     Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора  комунального закладу «Некрасовський ліцей Якушинецької сільської ради Вінницької області».

      Вимоги до кандидатів: освіта не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста), стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день подання документів; вільне володіння державною (українською) мовою; здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки.

     З кандидатом на посаду проводиться:

 - перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;
- перевірки професійної компетентності шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;
- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.
Форма перевірки знання чинного законодавства України (письмове тестування), зразок ситуаційного завдання та критерії їх оцінювання визначаються у положенні про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти.

     Відповідно  до  Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної  середньої  освіти  Якушинецької сільської ради з 26.02.2021 року по 17.03.2021 року до 17:00 год. здійснюється  прийом і розгляд  документів  претендентів для участі у конкурсному відборі.

      Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі, конкурсна комісія перевіряє подані документи щодо відповідності встановленим вимогам.

      Не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсного відбору кандидати ознайомлюються  із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування закладу.

      Конкурсний відбір проводиться 25 березня 2021 року о 10.00 за адресою: село Якушинці, вул. Новоселів, 1, Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради.

      Упродовж  двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначається переможець конкурсу або визначається  конкурс таким, що не відбувся, та оприлюднюються результати конкурсу на веб-сайті Засновника або відділу освіти.

     Не може бути визначено переможцем конкурсу особу, яка не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту».
   Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.

     Умови оплати праці згідно чинного законодавства.

     Особа, яка бажає взяти участь в конкурсі, упродовж 20 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:     

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
    автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
    копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
    документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.
         Можна надати інші документи, що підтверджують професійні та/або моральні якості кандидата.

     Зазначенні документи надсилаються на адресу організатора конкурсу:

     Поштову – 23222, Вінницька область, Вінницький район, с. Якушинці,

вул. Новоселів, 1

     Електронну –  vidosvi@ukr.net, 41996790@mail.gov.ua

    За додатковою інформацією звертатись за телефоном: (0432)56-75-14.

    Відповідальна особа: Мазурик Андрій Дмитрович.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень