A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СОБОРНОСТІ

Дата: 22.01.2020 14:45
Кількість переглядів: 15

22 СІЧНЯ вся Україна святкувала День Соборності. Якушинецький  ліцей не залишився осторонь цієї події.  Традиційно день був насичений різноманітними тематичними заходами. Одним із заходів є конкурс малюнків серед класних колективів початкової школи під назвою «Моя Україна – ти в світі Єдина». Завданням конкурсу було зобразити мапу України цікавим способом: музична Україна, Україна у вигляді лози винограду або букету квітів тощо. Роботи було виставлено у виставковому куточку і переможці отримають свої нагороди.

Учні середньої  та старшої школи прийняли участь у арт-акції «Вишивана моя Україна». Методом жеребкування кожен клас отримав назви двох областей України та зобразили на мапі елемент вишивки, яка притаманна саме цьому куточку країни, карта також була виставлена на всеогляд.

Учні та вчителі школи прийняли участь у акції «Живий ланцюг»  під назвою «Україна єдина!», символічно об`єднавши два поверхи школи. Починаючи з першого поверху, різні кінці ланцюга, тримаючи по половині макету мапи України  рухались у напрямку другого поверху протилежними маршрутами а коли зустрілись , то з`єднали половинки, символізуючи єдину неділиму Україну.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень