A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради

Дякуємо за відвагу

Дата: 06.12.2022 08:17
Кількість переглядів: 14

 

6 грудня – День Збройних Сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

 

З 24 лютого 2022 всі види військ відкрито протистоять Збройним сили Російської Федерації під час Російського вторгнення в Україну.

  Зима 22-го - вже частина світової історії. Ми витримали потужний ворожий удар. Показали, що значить бути українцем, мати сміливість боротися за свою свободу.

Сьогодні тисячі чоловіків та жінок захищають нашу Батьківщину в складі різних бойових підрозділів Збройних Сил України.

Ви подали приклад усім арміям світу, як потрібно боронити свою країну. Незламність та патріотизм наших захисників вражає. Ви - опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках

Від усієї душі бажаємо міцних сил, побільше влучань і щоб не прилітало, натхнення у службі та побуті, незламного духу, міці, незгасаючої віри в себе та скорішої ПЕРЕМОГИ.

Ми пам’ятаємо кожного полеглого героя, кожного, хто віддав найдорожче за волю України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень